Ga naar de inhoud

Microsoft Power Automate

Kennissessie: Microsoft Power Automate

Heb jij te maken met repeterende taken? Bijna iedereen van ons wel toch? Er is een tool die je helpt om deze taken makkelijker en sneller uit te voeren: Microsoft Power Automate.

Kom naar onze kennissessie op donderdag 21 september van 12.00 tot 13.30 uur in Alblasserdam en laat je verrassen door de mogelijkheden van dit krachtige platform.

We vertellen je een en ander over Microsoft Power Automate en laten je ook een paar voorbeelden zien hoe wij het bij Symbis inmiddels inzetten.

En nee, het kost geen duizenden euro’s om iets te laten programmeren. Er is al heel snel een simpele workflow te maken die jou duizenden euro’s zal besparen. Nog meer goed nieuws! Als je gebruikmaakt van Microsoft 365 bezit je Power Automate al. Nu het gaan benutten, en wij staan klaar om je hierbij te helpen.

Collega en ‘gelegenheidskok’ Marco zorgt weer voor een kop soep, broodje, gebakken eitje en een verse jus d’orange. Dus laat je boterhammen thuis en ontdek de 21e hoe jij jouw repeterende taken kunt automatiseren en meer tijd kunt vrijmaken voor andere werkzaamheden.

📅 Datum: Donderdag 21 september
🕛 Tijd: 12.00 – 13.30 uur
📍 Locatie: Van Hennaertweg 6, Alblasserdam

Aan- melden

Fijn dat je erbij bent! Meld je hieronder aan. Dan weten we voor hoeveel personen we een lunch moeten regelen.