Ga naar de inhoud

Zakelijke telefonie

Lunchsessie: Zakelijke telefonie, meer dan alleen bellen

Van telefoongesprekken naar chatberichten, de manier waarop we communiceren verandert. Waar we vroeger nog veelvuldig de telefoon pakten, kiezen we meer en meer voor chatberichten. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar je (eventuele) kinderen. Hoe vaak bellen ze nog? Herkenbaar?

Ook op zakelijk gebied zien we dit soort ontwikkelingen. Het sturen van een chatbericht vinden velen makkelijker en/of laagdrempeliger dan het doen van een belletje. Als we deze manier van communiceren nu eens konden integreren in onze zakelijke telefonie-omgeving.

Met hosted telefonie van 3CX is dat mogelijk. Het stelt je (potentiële) klanten en medewerkers in staat om contact te leggen met je organisatie op de manier die zij het prettigst vinden. Alles is geïntegreerd in één systeem. Of dat nu via een telefoongesprek, chat- of WhatsApp-bericht is.

WhatsApp en live chat
Met de WhatsApp business-integratie komen je zakelijke WhatsApp-berichten binnen in je 3CX-omgeving. Zo ben je niet gebonden aan één persoon, alle medewerkers kunnen reageren. Maar je kunt het gesprek ook toewijzen aan de juiste medewerker of een bepaalde groep. Je draagt het gesprek ook heel eenvoudig over aan een collega. Dankzij deze integratie ben je niet gebonden aan één fysieke telefoon. Via elke 3CX-client, dus ook via mobiele apps, de Web Client en desktop-apps voor Windows en macOS zijn berichten te lezen en te beantwoorden. Een andere integratie is de live chat plugin voor je website. Hiermee kunnen je (potentiële) klanten live via je website met je te communiceren. Ook hier zijn de routering en beantwoording volledig in te richten naar je eigen wensen.

CRM-integratie
Binnen 3CX is er ook een integratie met je CRM-systeem mogelijk. Wanneer er een inkomend gesprek plaatsvindt, wordt automatisch het bijbehorende klantprofiel geopend, zodat medewerkers meteen beschikken over de relevante informatie. Bovendien kunnen gespreksnotities en aantekeningen direct worden vastgelegd, waardoor alle interacties op één centrale locatie worden geregistreerd. Hierdoor kunnen medewerkers de klantgeschiedenis eenvoudig raadplegen en snel relevante informatie vinden tijdens toekomstige interacties.

Kortom, met hosted telefonie van 3CX ben je klaar voor de toekomst. Je speelt in op de veranderende manieren van communiceren en biedt jouw (potentiële) klanten de service die zij verwachten. Benieuwd wat hosted telefonie voor jouw organisatie kan betekenen?

Lunch- sessie 3CX

Kom naar onze lunchsessie op dinsdag 27 juni a.s. in Alblasserdam. Van 12.00 – 13.00 uur laat onze 3CX-specialist Jeroen Benschop de diverse integraties live aan je zien. Wij zorgen voor een lekker broodje, versgebakken eitje en een kop soep.