Ga naar de inhoud

Boost je interne productiviteit

Benut jij de kracht van Microsoft 365 voldoende?

Wij merken dat organisaties steeds meer op Microsoft 365 overgaan. Jullie organisatie ook (in de nabije toekomst)? Efficiënter werken en datagedreven beslissingen worden hierdoor ineens een stuk toegankelijker. Echter ontbreekt het vaak nog aan een stukje in-house kennis en ervaring om deze onderwerpen echt tot leven te roepen. Dit is precies waarmee wij je kunnen helpen!

Onze drive is om jouw organisatie het maximale uit Microsoft 365 te laten halen. Als Microsoft Gold Partner kennen wij deze software door en door. We integreren de verschillende Microsoft 365-tools met elkaar, zodat je ze op de meest optimale manier kunt toepassen.

Teams, Outlook en Excel ken je waarschijnlijk wel. Maar Microsoft 365 is veel meer dan dat. Wat kun je nog meer doen met de Microsoft-suite? Met Microsoft 365 kun je bijvoorbeeld AI-tools inzetten die nieuwe businessinzichten opleveren – de basis voor datagedreven beslissingen en voorspellingen. Daarnaast kun je veelgebruikte Microsoft 365-programma’s op elkaar afstemmen en integreren met jouw bedrijfssystemen. Of zelf low-code Power Apps bouwen, die perfect passen bij jouw bedrijfsprocessen. Dat geeft een gigantische boost aan jouw interne productiviteit. En zo maak je het werk niet alleen sneller, maar ook een stuk leuker.

Microsoft Power Automate

Bedenk eens hoeveel tijd je medewerkers kunnen besparen als ze terugkerende handmatige taken kunnen automatiseren. Bij Power Automate draait alles om automatisering.

Workflowautomatisering
Met Power Automate kun je eenvoudig repetitieve taken en processen automatiseren. Het stelt je in staat om gegevens tussen verschillende apps en services te verplaatsen, meldingen te verzenden, goedkeuringen te beheren en andere handmatige taken te automatiseren.

Integratie met Microsoft 365 en andere services
Power Automate integreert naadloos met verschillende Microsoft 365-apps, zoals SharePoint, Outlook, Teams en Excel, evenals met andere externe services en platforms zoals Google Drive, Twitter, Dropbox, Salesforce en meer. Hierdoor kun je gegevens en acties tussen deze apps synchroniseren en optimaliseren.

Aanpasbaarheid en eenvoudige configuratie
Power Automate biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je werknemers zonder programmeerkennis workflows kunnen maken en aanpassen. Er zijn veel vooraf gebouwde sjablonen beschikbaar om ze op weg te helpen, maar je kunt ook workflows vanaf nul maken op basis van de specifieke behoeften van je organisatie.

Betere samenwerking en communicatie
Met Power Automate kunnen medewerkers eenvoudig gegevens delen en communiceren tussen verschillende apps en platforms. Dit bevordert een naadloze samenwerking en maakt het gemakkelijk om gegevens en informatie te delen met de juiste belanghebbenden op het juiste moment.

Real-time meldingen en updates
Power Automate biedt de mogelijkheid om waarschuwingen en meldingen in te stellen voor belangrijke gebeurtenissen en acties. Dit helpt je om snel op de hoogte te blijven van veranderingen en belangrijke updates, zodat je tijdig kunt reageren op kritieke situaties.

Verbeterde besluitvorming en analyse
Door gegevens en processen te automatiseren met Power Automate, krijg je beter inzicht in de werking van je organisatie. Je kunt gegevens verzamelen, analyseren en rapporteren om betere beslissingen te nemen en processen verder te optimaliseren.

Als uitgangspunt nemen we altijd jouw situatie. We weten wat nodig is voor de optimale benutting van Microsoft 365. Met maatwerk passen we deze oplossing aan op jouw wensen en criteria.

Symbis. Persoonlijk betrokken!

Auteur: Marco Krijgsman, communicatiedeskundige bij Symbis

Eens sparren over de mogelijkheden van Microsoft 365?

We gaan graag met je in gesprek!