Ga naar de inhoud

Symbis. Persoonlijk betrokken

Samen werken aan ICT oplossingen

Wij weten dat je door samen te werken van elkaar leert en jezelf ontwikkelt. Zo kunnen we het meeste voor jou en je organisatie betekenen. Want daar gaat het ons om.

Wij geloven in verbinding

Verbinding tussen mensen en organisaties

Ons hechte team van IT-professionals zoekt altijd de verbinding met elkaar en met jou. Vanuit een langdurige, warme en open relatie werken we samen en leren we van elkaar. En daar gaan we ver in. Onze zoektocht naar een oplossing eindigt pas als jij in de praktijk geholpen bent. Wat daar ook voor nodig is.

Symbis. Persoonlijk betrokken!

Onze merkwaarden

Waar wij voor staan

01
Persoonlijk

We gaan op een persoonlijke, toegankelijke en menselijke manier met elkaar en met jou om.

02
Open

Wij zijn een open en platte organisatie. We zijn transparant en werken op basis van vertrouwen. De deur bij de directie en managers ‘staat altijd open’.

03
Samenwerken

Wij zijn gericht op samenwerken. Intern om elkaar te helpen en van elkaar te leren. Extern om jou beter te leren kennen en maatwerk te kunnen leveren.

04
Oplossingsgericht

We zijn oplossingsgericht. We schuwen complexiteit niet en gaan net zolang door tot jij verder kan.

05
Ontwikkelen

We willen ons continu blijven ontwikkelen en verbeteren door kritisch te kijken naar ons eigen functioneren. Zo houden we ons kwaliteits- en serviceniveau altijd hoog.

Marien Karels, directeur Symbis

Aangenaam!

Dankjewel voor je interesse in onze organisatie. Ik wil me, als eindverantwoordelijke bij Symbis, graag aan je voorstellen en iets meer over mezelf vertellen. Inmiddels werk ik ruim 20 jaar bij onze prachtige organisatie en vind het iedere werkdag weer een genoegen om met mijn collega’s en onze relaties samen te werken.

Ik heb in al die jaren alle technische facetten van de IT-wereld leren kennen. De Technische Dienst, de Servicedesk en de IT-Consultants zijn onmisbare schakels en bepalen in belangrijke mate de klanttevredenheid. Maar ook onze andere afdelingen staan altijd ten dienste van onze relaties. De persoonlijke touch aan onze dienstverlening maakt wie we zijn: betrokken, toegankelijk en betrouwbaar. Daar tornen we niet aan en mag je mij op aanspreken.

Ik ben verantwoordelijk voor de strategie, de visie en de cultuur van Symbis. Ik geloof in de kracht van innovatie, samenwerking en kwaliteit. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen om Symbis verder te laten groeien en ontwikkelen. Alleen dan kunnen we onze klanten de beste dienstverlening blijven bieden en een goede werkgever voor onze medewerkers zijn.

Ik nodig je graag uit om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan!

25+ jaar ervaring in IT
50 professionals helpen je graag verder
8.5 gemiddelde klanttevredenheid
1 vast aanspreekpunt

MVO

Verantwoord ondernemen met oog voor anderen

Symbis vindt het belangrijk dat we omzien naar elkaar. Naast het sponsoren van diverse kleine initiatieven (vaak samen met onze relaties) hebben we ons structureel verbonden aan Victory4All en Stichting Werelderfgoed Kinderdijk.

Victory4All
Sinds 2003 werkt het team van Victory4All aan een betere toekomst voor kinderen van de sloppenwijken van Jeffrey’s Bay en Humansdorp in Zuid-Afrika. De oprichters, Johan en Astrid Vos, leiden Victory4All samen met een geweldig team van ruim 70 lokale en internationale medewerkers en vrijwilligers. Meer dan 600 kinderen krijgen goed onderwijs in een liefdevolle omgeving. Symbis steunt structureel diverse projecten van Victory4All. We geloven dat je alleen dan effectief resultaat bereikt.

Werelderfgoed Kinderdijk
Een molencomplex zoals in Kinderdijk vind je nergens anders ter wereld. Het ingenieuze systeem van molens en gemalen houdt de grond hier al eeuwen droog, in een constante strijd tussen menselijke slimheid en de kracht van het water. Vanuit alle windstreken komen bezoekers dit unieke stuk geschiedenis zelf beleven. Omdat Kinderdijk een monument van de menselijke geschiedenis is, staan ze sinds 1997 officieel op de UNESCO Werelderfgoedlijst. We hebben ons aan Werelderfgoed Kinderdijk verbonden als regionale sponsorpartner.

"Bij Symbis draait het niet alleen om de business. Omzien naar elkaar is net zo belangrijk"

Maak kennis met

Onze professionals

We zijn graag een inspiratiebron. Op basis van onze kennis en ervaring gecombineerd met onze visie en marktontwikkelingen. Hiermee denken we met je mee over jouw toekomstige IT-omgeving en sparren we met elkaar wat de beste oplossing voor jou is.

Werken bij Symbis?

Sluit je aan bij een bevlogen en betrokken team van IT-specialisten

Wij werken o.a. met