Ga naar de inhoud

IT-security

IT-security

Bij Symbis begrijpen we dat jouw IT-security essentieel is. We bieden altijd maatwerkoplossingen, of je nu geen eigen IT’er hebt of ons als verlengstuk van je team nodig hebt.

Onze toegewijde specialisten creëren met passie een veilige IT-omgeving voor je. Met robuuste oplossingen en continue monitoring blijven we alert en innovatief, zodat jij altijd beschermd bent.

Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen beschermen.

Wij verzorgen de IT-security voor o.a.

Onze twee typerende eigenschappen

01
Caregiver

Onze persoonlijk betrokken medewerkers zorgen goed voor zichzelf, voor elkaar en staan altijd voor jou, als relatie klaar.

02
Explorer

Onze medewerkers ervaren de vrijheid om zichzelf in hun werk te leggen, zijn nieuwsgierig naar jouw IT-vraagstukken en blijven zich constant ontwikkelen.

Wij werken met een multidisciplinaire beveiligingsaanpak
We kijken naar de mens, het proces en de techniek. De mens omdat bewuste medewerkers cruciaal zijn. Het proces omdat je zo grip krijgt en houdt op je informatiebeveiliging. De techniek omdat slimme oplossingen je medewerkers en processen ondersteunen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten we welke aanpak nodig is om jouw IT-omgeving veilig te maken én te houden.

Waar staat jouw organisatie nu?
Onze betrokken en gedreven securityspecialisten helpen je graag bij het bepalen van het huidige beveiligingsniveau binnen je organisatie. Ze adviseren je vervolgens of en waar er verbeteringen te behalen zijn.

Onze Security Scans

“Jullie scan gaf ons direct inzicht waar we stonden met onze IT-beveiliging.”

Onze unieke Basis Security Scan toetst de huidige beveiliging in jouw organisatie en checkt of deze voldoende is om het Basis Security Level te garanderen. We gebruiken checklists met individuele scores om een totaalscore te vormen en stellen op basis daarvan een rapport op.

De Premium Security Scan is een verdieping en verbreding van de Basis Security Scan. Als je een duidelijk beeld wilt van je score op het hele Security Portfolio kunnen we de Basis en de Premium Scan tegelijkertijd uitvoeren.

Wij werken met o.a. de volgende IT-securitypartners

Onze Security Diensten

“Jullie securitydienst geeft ons het geruste gevoel dat er altijd een specialist met ons meekijkt.”

Als uit de scan blijkt dat het Basis of Premium Security Level niet wordt gehaald, moeten er eerst werkzaamheden door Symbis en/of jou worden uitgevoerd om dit niveau te bereiken.

Onze Basis Security Dienst zorgt er vervolgens voor dat jouw organisatie gegarandeerd op Basis Security Level blijft. We implementeren hiervoor, indien nodig ook nieuwe beveiligingsmaatregelen. Eén keer per jaar voeren we weer een volledige Basis Security Scan uit. Zo blijven we anticiperen op de ontwikkelingen in de cybersecuritywereld en eventuele veranderingen in jouw bedrijfsvoering.

De Premium Security Dienst is een aanvulling op de Basis Security Dienst. In tegenstelling tot de Basis Security Dienst is dit geen standaarddienst en richten we deze altijd in op jouw specifieke situatie, wensen en/of eisen.

Onze klanten vertellen

Jan Verheul, Flier Systems

Het is niet te doen om alle securitykennis zelf op peil te houden. Naast onze eigen opmerkzaamheid, kijkt Symbis altijd over onze schouder mee. Dat is erg prettig.

Maris Moerman, Laudame Financials

Ik krijg een update vanuit Symbis dat er actie ondernomen is naar aanleiding van een bedreiging, zonder dat ik hier zelf nog van wist. Dat maakt voor mij echt het verschil.

Jan-Jaap van Duin, Cedrah Ouderenzorg

We testen met Symbis regelmatig onze security via o.a. interne phishingmails en onze hersteltijd na een eventuele calamiteit.

Heb je voordat je een gesprek zou willen plannen nog een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan