Ga naar de inhoud

Microsoft 365

Door Marco Krijgsman, marketeer Symbis

Microsoft 365, houd je team overal en altijd veilig verbonden

Bij Symbis vinden we dat technologie je medewerkers de vrijheid moet geven om vanaf elke locatie hun werk te doen en productief te zijn. Maar technologie kan het makkelijker maken van het werk ook in de weg staan. 69% van de werknemers besteedt bijvoorbeeld tot zestig minuten per dag aan het schakelen tussen apps.

Microsoft 365 bevat alle Office-apps, het uitgebreide apparaatbeheer van Windows 10 Enterprise, complete beveiliging met Enterprise Mobility + Security en machinelearningtools om de processen in jouw organisatie te stroomlijnen en je medewerkers efficiënter te laten werken.

Creativiteit door samenwerking
Innovatie komt overal vandaan uit je organisatie. Samenwerking is één van de beste manieren om de creativiteit van je team te benutten. Maar, de tools die je team gebruikt, kunnen die samenwerking probleemloos maken of in de weg staan.

Met Microsoft Teams, onderdeel van Microsoft 365 deel je informatie, beleg je vergaderingen en werk je veilig samen aan bestanden waar en wanneer je maar wilt. Je team kan met de Office-apps op elk apparaat en overal vandaan werken. De documenten die ze nodig hebben, zijn altijd beschikbaar, waar ze ook nodig zijn. De meeste teams gebruiken echter gemiddeld zes verschillende tools om tijdens projecten samen te werken.

Microsoft 365 verbetert je communicatie en het teamwork door toegang tot de informatie en tools te verbeteren met Microsoft Teams, dé hub voor samenwerking. Teams houdt je gesprekken veilig en gemakkelijk toegankelijk, van videovergaderen en chatten, tot samenwerken aan gedeelde documenten.

Sneller en slimmer werken
De samenhangende tools in Microsoft 365 zorgen ervoor dat technologie met je organisatie gaat meewerken. Je medewerkers hebben alle productiviteittools die ze nodig hebben op één locatie beschikbaar.

  • Met Microsoft Power Automate voer je herhaaldelijke taken heel makkelijk uit
  • Met To Do en Planner blijft je team op de hoogte van projecten
  • Klanten maken eenvoudig afspraken met Bookings en gebruiken Forms om feedback te geven

Dankzij de moderne en flexibele tools van Microsoft 365 om processen te stroomlijnen, werken je medewerkers sneller en slimmer en dus uiteindelijk efficiënter.

Beveiliging die je zakelijke activiteiten niet in de weg zit
Het beveiligen van je klant- en organisatiedata is het fundament van je bedrijfscontinuïteit. Beveiliging is niet alleen nodig voor grote organisaties. Veel mkb-bedrijven hebben inmiddels met een datalek te maken gehad. Het is van cruciaal belang dat de tools die je team gebruikt om hun werk te doen, ook je organisatie beveiligen.

Microsoft 365 is voorzien van eersteklas beveiliging:

  • Microsoft 365 Defender beveiligt je systemen tegen ransomware- en malwareaanvallen
  • Met Conditional Access bepaal je zelf wie toegang heeft tot documenten en informatie
  • Windows Hello verifieert de identiteit van een gebruiker wanneer die inlogt op een device die in Endpoint Manager hangt.

Microsoft 365 biedt je professionele beveiliging die je klant- en organisatiedata beschermd zonder de werkstroom te verstoren.

Een goede IT-kennispartner
Prettig werkende techniek is één, een IT-kennispartner die de techniek implementeert, beheert en optimaal laat werken is twee. Symbis is een IT-dienstverlener en Microsoft kennispartner die bewezen ervaring en expertise met Windows 365 heeft. Veel van onze relaties werken inmiddels met deze oplossing van Microsoft. Wil je weten wat wij hierin voor je kunnen betekenen? Vul hieronder het formulier in en we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Symbis, persoonlijk betrokken

Meer weten over Microsoft 365?

We helpen je graag verder!