Ga naar de inhoud

Workspace 365

Workspace 365

We kunnen aankondigen dat Workspace 365 V4 nu beschikbaar is. Er is hard gewerkt om het platform nog intuïtiever en simpeler te maken.

Workspace 365 is een modern platform waar alles geïntegreerd is in een eenvoudige interface. Deze oplossing maakt het makkelijker voor jou om door je werkdag te navigeren.

Ervaar de nieuwe intuïtieve navigatie van Workspace 365

De nieuwe navigatie heeft een gebruiksvriendelijk UI/UX-ontwerp. Na het verzamelen van feedback van klanten en het uitvoeren van grondig onderzoek, heeft Workspace 365 de interface op een logischere manier gestructureerd. Dit zorgt voor een soepelere navigatie van boven naar beneden en van links naar rechts.

De nieuwe navigatie heeft verschillende voordelen:

  • Een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface. Met een goed zichtbare en gemakkelijk toegankelijke menubalk, kun je snel en eenvoudig navigeren, wat de efficiëntie en eenvoud ten goede komt.
  • Het nieuwe ontwerp creëert waardevolle ruimte in de header, waardoor er een betere interface ontstaat. Deze extra ruimte in de header is benut om de Globale Zoekfunctie een prominentere positie te geven.

Belangrijke positie voor de Globale Zoekfunctie

De Globale Zoekfunctie is een van de meest populaire en waardevolle functies. In het verleden was deze echter wat lastiger te vinden. Maar met het vernieuwde ontwerp heeft Workspace 365 de Globale Zoekfunctie een prominente positie gegeven, waardoor deze nu gemakkelijk toegankelijk is en de algehele gebruikerservaring aanzienlijk verbeterd is.

Workspace 365 blijft steeds meer handige functies toevoegen aan de Globale Zoekfunctie, zodat jij je zoekopdrachten kunt verfijnen, kostbare tijd kunt besparen en nog sneller de specifieke informatie kunt vinden die je nodig hebt om zo tot waardevolle inzichten te komen.

Blijf verbonden en geïnformeerd met de Hub van Workspace 365

Ervaar vloeiende communicatie en blijf volledig up-to-date met de Hub, jouw centrale plek voor gestroomlijnde interne communicatie. Verbeter de samenwerking, verhoog de productiviteit en krijg moeiteloos toegang tot alle informatie die je nodig hebt op één handige locatie. De nieuwe toegewijde pagina voor de Hub zorgt voor een efficiëntere en meer verbonden werkervaring.

Blijf op de hoogte met de vernieuwde activiteitenfeed

Workspace 365 heeft de activiteitenfeed opnieuw ontworpen en een prominentere plek gegeven, zodat jij:

  • Je kunt concentreren op de inhoud zonder afleiding
  • Altijd op de hoogte bent van belangrijke updates en meldingen
  • Voorbereid bent op de aankomende adaptieve tijdlijn

Introductie van de adaptieve tijdlijn

De adaptieve tijdlijn wordt geïntroduceerd vanaf 9 november 2023. Deze slimme functie wordt gedreven door gedragsgegevens. Verwacht een gepersonaliseerde ervaring waarbij je relevante informatie ontvangt op basis van je voorkeuren. Van herinneringen tot taakupdates en suggesties, je zult altijd op de hoogte blijven van wat voor jou belangrijk is.

Meer tegelformaten om jouw ideale digitale werkplek te creëren

Elke organisatie is uniek, elk team is anders en elke persoon heeft zijn eigen behoeften. Daarom willen we je meer mogelijkheden bieden om jouw digitale werkplek vorm te geven, precies zoals jij dat wilt. Met de nieuwe tegelformaten introduceert Workspace 365 meer aanpassingsmogelijkheden om jouw perfecte digitale werkplek te creëren.

Vind je collega’s makkelijk in je adresboek

Verbeter de samenwerking met de speciale pagina voor het adresboek en verbeterde navigatie.

Workspace 365 kennispartner

Symbis is Workspace 365 partner en kan je helpen om voor jouw en jouw organisatie de ideale werkplek te creëren. Onze betrokken en gedreven Workspace-specialisten gaan met jou op zoek naar de beste oplossing en gaan daarbij maatwerk niet uit de weg.

Wil je een vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden van Workspace 365?

We helpen je graag verder!