Ga naar de inhoud

Brownline – Proactief meedenken

“Ik heb vaste contactpersonen, die kennen onze ICT-omgeving en weten wat we willen.”

Peter van Oudheusden, R&D Manager Brownline

Ik ben op bezoek bij Peter van Oudheusden, R&D Manager bij Brownline in Meerkerk. Brownline is al heel wat jaren klant van Symbis en ik ga eens informeren hoe zij onze samenwerking ervaren.

Als Peter me ophaalt en we door het gebouw naar een vergaderruimte lopen, vallen me de open, strakke en lichte inrichting van het kantoor op. Ook de machines in de werkplaatsen zien er indrukwekkend uit. Peter vertelt “Brownline heeft wereldwijd vier vestigingen en is specialist in het navigeren van boringen voor met name kabels en leidingen. De nauwkeurigheid van onze apparatuur is ongeëvenaard. We noemen onszelf ook wel dé TomTom onder de grond.”

Partnerschap

“Wat is jouw rol op ICT-gebied bij Brownline?” vraag ik. “Ik ben R&D Manager en heb ook ICT in mijn takenpakket. Vanwege onze groei wordt dat echter een steeds groter aandeel binnen mijn functie. We hebben daarom een vacature openstaan voor een ICT’er.” zegt Peter.

Op mijn vraag hoe Peter de samenwerking met Symbis ervaart, vertelt hij “Ik zie Symbis echt als een partner, zowel op het gebied van kennis als op ondersteuning. In de loop van de jaren is onze ICT steeds complexer geworden. Er werken inmiddels ruim 100 mensen bij ons en we opereren wereldwijd. Symbis ontwikkelde zich in een vergelijkbaar tempo, we zijn echt meegegroeid met elkaar.”

Geen zorgen en proactief meedenken

“Wat vind je kenmerkend aan Symbis?” vraag ik. Peter reageert enthousiast “We worden echt ontzorgd. Je hoort bijvoorbeeld regelmatig over veiligheidslekken, maar daar heb ik totaal geen zorgen over. Symbis zit er bovenop. Ik heb daar een heel goed gevoel bij. Ook het persoonlijke contact vind ik prettig. Ik heb vaste contactpersonen, die kennen onze ICT-omgeving en weten wat we willen. We worden ook proactief meegenomen in nieuwe ontwikkelingen. Ook dat is heel fijn aan onze samenwerking,”

Auteur: Marco Krijgsman
Communicatiemedewerker bij Symbis

Persoonlijk advies?

Jan Smit en zijn team staan graag voor je klaar!