Ga naar de inhoud

Onze missie, visie en strategie voor de zorgsector

Missie

Het is onze missie om als een volwaardige IT-serviceprovider de zorgsector optimaal te ondersteunen. We begrijpen en kennen de uitdagingen, waardoor we ons volledig kunnen toewijden om aan de specifieke behoeften van deze sector te voldoen.

We bouwen sterke relaties op door persoonlijk contact en nauwe betrokkenheid, waardoor deze transformeert in een gewaardeerde samenwerking. Ons deskundige en ervaren team van IT-experts luistert goed naar de behoeften van onze relaties en richt zich volledig op het vervullen ervan. Wij staan stevig in onze beloftes, bouwen op vertrouwen en delen onze innovaties om gezamenlijk te groeien.

Visie

Onze visie is om de ideale digitale werkomgeving te creëren voor zorgmedewerkers, een plek waar technologie en menselijke touch naadloos samenkomen. Door persoonlijke betrokkenheid en het bieden van precies de juiste digitale gereedschappen, stellen we hen in staat hun capaciteiten volledig te benutten en werk zo goed mogelijk te doen.

Strategie

We realiseren onze visie door regelmatig in contact te staan met zorgprofessionals, van IT-managers en applicatie-beheerders tot eindgebruikers. Door hun inzichten en feedback te integreren in onze oplossingen, verzekeren we dat onze IT-diensten niet alleen technologisch vooruitstrevend zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en afgestemd op de praktijk.

Functioneel beheer en consultancy

Onze langdurige ervaring binnen zorginstellingen heeft ons diepgaande kennis opgeleverd van de IT-behoeften, -uitdagingen en zorgapplicaties. Met deze kennis automatiseren we processen, van onboarding tot hardwaredistributie, en zetten technologie in als kracht om de efficiëntie te verhogen.

Technisch beheer & consultancy

Als experts in de IT-wereld zorgen we ervoor dat de IT-infrastructuur, die steeds technischer en afhankelijker van elkaar wordt, naadloos functioneert. In samenwerking met de andere toeleverende partners creëren we een systeem dat specifiek is afgestemd op de zorgorganisatie.

IT-security

Veiligheid is onze topprioriteit in de onvoorspelbare wereld van cyberdreigingen. Met een sterk en gevarieerd securityaanbod en grondige scans en analyses werken onze securityspecialisten aan een veilige IT-omgeving voor zorgorganisaties. We blijven voortdurend waakzaam en vernieuwend om de hoogste graad van veiligheid te bereiken, en zetten ons volledig in om onze relaties zo veilig mogelijk te maken en te houden.