Ga naar de inhoud

Symbis. Persoonlijk betrokken

Vulnerability Management

Preventieve en proactieve scanning van je IT-infrastructuur op kwetsbaarheden. Omdat jouw IT-omgeving onze (mede)verantwoordelijkheid is.

Waarom Vulnerability Management?

Security is één van de belangrijkste thema’s van dit moment. Onze gedreven Security Engineers zetten zich iedere dag in voor de beste IT-beveiliging van onze relaties. Eén van de technieken die we toepassen, is Vulnerability Management. Deze oplossing helpt je bij het inzichtelijk maken van het cyberrisico in je organisatie en verkleint het aanvalsoppervlak van je IT-omgeving. Want, wanneer IT faalt, ligt het werk (gedeeltelijk) stil. Dat willen we natuurlijk te allen tijde voorkomen!

Een effectief securitybeleid begint met het creëren van inzicht. Zonder een compleet beeld van je IT-omgeving is het lastig om je verdediging effectief te organiseren. Een vergeten Windows Server 2008 kan bijvoorbeeld een veiligheidslek veroorzaken. Welke risico’s loop je, nu wellicht een groot deel van je medewerkers met enige regelmaat thuiswerkt? Wat als ze op een eigen device werken?

Vulnerability Management geeft je dit inzicht door middel van het continu scannen van je IT-omgeving op het gebied van kwetsbaarheden. Hiermee bouw je een preventieve veiligheidslaag in die ervoor zorgt dat je IT-systemen veel minder kwetsbaar zijn voor een aanval. Wij bieden Vulnerability Management oplossingen aan van onze partner Holm Security. Zij zijn één van de toonaangevende bedrijven op dit gebied, werken altijd met de nieuwste technieken en inzichten en zijn wereldwijd actief. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste security-oplossing.

Vulnerability Management

Waar kunnen we je mee helpen?

01
Cloud Scanning

Deze oplossing scant je cloudinfrastructuur op mogelijke zwakheden, zodat we direct kunnen ingrijpen als het nodig is.

02
Systeem en Netwerk Scanning

Deze oplossing houdt je hele IT-infrastructuur proactief in de gaten op eventuele zwakheden. Een veilig gevoel.

03
Webapplicatie Scanning

Deze oplossing is één van meest krachtige webapplicaties scanners op de markt. Waarom wij dit belangrijk vinden? Uit onderzoek blijkt namelijk dat webapplicaties de meest kwetsbare laag zijn in je IT-omgeving.

Gratis

Vulnerability websitescan

Nog geen ervaring met Vulnerability Management?

We laten je graag kennismaken met de mogelijkheden en bieden je, in samenwerking met Holm Security, een gratis websitescan aan. Zo krijg je direct een eerste inzicht in de mogelijke zwakheden die er in je website zitten.

Vraag de gratis websitescan aan

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.