Ga naar de inhoud

Burg Service – Migratie complete IT-omgeving

“We zijn heel tevreden over de dienstverlening door Symbis. Vooral de kennis en kunde en de geborgde continuïteit van de productieomgeving zijn echte pluspunten.”

Een volledige herziening van de IT-systemen vroeg Burg Service. Zodat er een nieuwe, betrouwbare en stabiele IT-omgeving zou ontstaan. Die sneller werkt, met voldoende mogelijkheden voor groei in de toekomst. Waar e-mail altijd beschikbaar is. Bestanden eenvoudig kunnen worden gedeeld. Hardware en software altijd up-to-date zijn. En waarbij bovendien de continuïteit van de productieomgeving op twee locaties is geborgd.

Samen aan de slag

Symbis ging, in nauwe samenwerking met Burg Service, aan de slag. Met de wensen, haalbaarheid en prioriteiten goed voor ogen, hebben we een concreet voorstel van producten en diensten opgesteld. Vervolgens maakten we per ICT-discipline, een schatting van de hoeveelheid werk aan installatie, configuratie en migratie. Daarop volgde een Plan Van Aanpak, een planning en het samenstellen van een projectteam, geleid door Symbis. Ook spraken we met elkaar af: wie zijn de contactpersonen bij Symbis en Burg Service?

Een stabiele en betrouwbare ICT-omgeving

Met alle upgrades, installaties en configuraties hebben we gezorgd voor een stabiele en betrouwbare ICT-omgeving. Een omgeving die onderhoudsvriendelijk is én voldoende flexibiliteit en schaalbaarheid heeft om groei in de toekomst aan te kunnen. Ook is bedrijfsinformatie veilig gesteld, met een volledig geautomatiseerde back-up. Als dat nodig is, kan data snel worden teruggehaald.

Persoonlijk advies?

Jan Smit en zijn team staan graag voor je klaar!