Ga naar de inhoud

Den Ouden Tanktransport – Altijd beschikbaar zijn

“Het is erg prettig dat Symbis zowel letterlijk als figuurlijk dichtbij ons staat!”

Martin Molenaar, IT-coördinator

Den Ouden Tanktransport BV, ook wel bekend als OTT, is een middelgrote tanktransporteur. Het bedrijf is gevestigd in Alblasserdam en is al 30 jaar actief in de tanktransport. Men coördineert tanktransporten door heel Europa en ook tankreiniging is een belangrijke activiteit. De afgelopen jaren heeft OTT een behoorlijke groei doorgemaakt. “Sindsdien speelt IT een steeds belangrijkere rol binnen ons bedrijf”, aldus IT-coördinator Martin Molenaar.

High Availability

Er is een High Availability omgeving opgeleverd; wanneer er binnen de IT-omgeving componenten zijn die niet meer functioneren, dan wordt dit door een ander deel automatisch overgenomen. Zoveel als mogelijk is er redundant uitgevoerd om een hoge beschikbaarheid te garanderen. Verder is de patchruimte verhuisd en geheel opnieuw ingericht.

“We zijn erg blij met onze IT-omgeving. We hebben nu ook meer geïnvesteerd in de veiligheid. Het waarborgen van de continuïteit wordt steeds belangrijker en dat is met deze vernieuwing gerealiseerd. Het geeft echt een goed gevoel dat we iets hebben dat altijd werkt!”

Het project is uitermate goed verlopen. “Het was best wel spannend, omdat we moesten kunnen blijven draaien tijdens de verhuizing. Dankzij Symbis zijn we verhuisd zonder dat OTT daar enige downtime van heeft ervaren”. Volgens Martin is dit met name te danken aan de grondige voorbereiding door Symbis op de uiteindelijke verhuizing. “Dit vraagt veel professionaliteit en we hebben gezien dat Symbis dit aankan. Het is fijn om op hun kennis en expertise te kunnen rekenen. Men was zelfs bereid om ’s avonds, na onze werktijd, de voorbereidingen te treffen.”

Verder beschrijft Martin Symbis als professioneel en adviserend. “Ze geven goed advies. Je kunt merken dat ze de juiste kennis in huis hebben. Ze zijn bekwaam en professioneel. Ook waar wij zelf tijdens het project geen erg in hadden, brachten zij onder de aandacht en namens ons dat vervolgens uit handen.” Verder is hij ook lovend over de communicatie. “We hebben enkele contactpersonen bij Symbis en daar hebben we korte lijntjes mee. Het contact is goed, men reageert snel en afspraken worden nagekomen. We ervaren Symbis zowel letterlijk als figuurlijk dichtbij!”

Martin zou Symbis om bovenstaande redenen dan ook zeker aanbevelen bij anderen. “Ze zijn professioneel en geven het juiste advies. Voor ons is er geen reden om verder te zoeken. We zijn gewoon heel erg blij met ze!”

Persoonlijk advies?

Jan Smit en zijn team staan graag voor je klaar!