Ga naar de inhoud

NK Profiel – Nieuwe IT-omgeving

“Je merkt gewoon dat Symbis IT-experts heeft met veel ervaring.”

NK Profiel in Zwijndrecht is een productiebedrijf dat profielen produceert voor klanten. Per dag worden er veel opdrachten uitgevoerd. Hiervoor worden tekeningen ontvangen en indien nodig aangepast. Vervolgens worden deze doorgestuurd naar de machines en kunnen de profielen geproduceerd worden. Dit alles het liefst zo snel en efficiënt mogelijk.

NK Profiel ging om de tafel met diverse IT-partijen. Uiteindelijk kwamen er twee gelijkende offertes uit. Waarom de keuze voor Symbis? “Eigenlijk was het een soort gevoelskwestie. We hadden er gewoon een goed en vertrouwd gevoel bij.” Dat gevoel werd door verschillende aspecten versterkt. Eén daarvan was de afstand. Symbis gepositioneerd in Alblasserdam en dat is slechts een kwartiertje rijden. Ook de grootte van de partij speelde een rol in de beslissing. “Symbis heeft voldoende capaciteit en kennis in huis. Het is gewoon een fijn gevoel dat je weet dat er voldoende personeel beschikbaar is als er iets aan de hand is.”

En dat goede gevoel werd in het gehele proces bevestigd. Er werd een passende offerte samengesteld en er was de bereidheid om in een tweede gesprek de plannen nogmaals door te spreken. Het werd ook als prettig ervaren dat er een consultant langskwam voor inventarisatie op de locatie zelf. “Dit gaf een prettig gevoel. Hij heeft ook met verschillende collega’s gesproken. Dit geeft vertrouwen voor de hele organisatie.” Ook over hele migratie heeft men niets dan lof. “Je merkt gewoon dat Symbis IT-experts heeft met veel ervaring.”

NK Profiel ervaart ook in de praktijk dat Symbis direct voor haar klanten klaarstaat. Hierin wordt het goede gevoel wat de organisatie had voor Symbis bevestigd.

Persoonlijk advies?

Jan Smit en zijn team staan graag voor je klaar!