Ga naar de inhoud

Ons verhaal

Ons verhaal begint in 1995. Toenmalig oprichter Barend van der Want startte een computerwinkel in Papendrecht onder de naam A&C Computers en Automatisering. Al vrij snel volgde een verhuizing naar de Ohmweg 65 in Alblasserdam, waar we tot 2021 met veel plezier hebben gewerkt.

In 2000 werd Arjan Dekker (de huidige CEO van de groep) mede-eigenaar en begonnen we, naast ICT, met de verkoop van projectoren, ook wel beamers genoemd. Dit resulteerde in de oprichting van A&C Presentations in 2003.

De groei van beide bv’s zorgde ervoor dat A&C Presentations vanuit het kantoor op nummer 67 ging werken. In 2012 kregen we een nieuw, fris, blauw logo: A&C werd AENC. Onze IT-tak werd AENC ICT Solutions, onze AV-tak ging voortaan als AENC Audiovisual door het leven.

Ook de andere bedrijven binnen de groep maakten een mooie groei door en op een gegeven moment hadden we negen panden op de Ohmweg in gebruik. Dit kwam de efficiency niet echt ten goede en in 2021 zijn we verhuisd naar ons huidige, prachtige kantoor op de Van Hennaertweg 6 in Alblasserdam.

Om onze professionalisering en groei verder vorm te geven en uit te dragen, hebben we in 2022 een brandingtraject doorlopen. Ons DNA, onze drijfveren, klantbenadering, positionering en de naam AENC ICT Solutions zijn grondig onder de loep genomen. Vervolgens hebben we een advies gekregen over onze toekomstige merkstrategie. Dit heeft geresulteerd in een nieuw, fris elan en zelfs een hele nieuwe naam. Per 31 januari 2023 zijn we verdergegaan onder de naam Symbis. Totaal anders qua uitstraling, maar eigenlijk ook weer niet. De jas aan de buitenkant past veel beter bij de persoon in de jas is in één zin verwoord waarom we er zo blij mee zijn. De naam AENC is niet verdwenen, want AENC Audiovisual  heeft haar naam behouden.

Symbis is in al die jaren uitgegroeid tot een middelgrote IT-dienstverlener en kennispartner voor het MKB en de ouderen- en gehandicaptenzorg. We zijn in al die jaren financieel stabiel en autonoom gebleven. Veel van onze medewerkers en klanten hebben een langdurige relatie met ons. Daar zijn we trots op en dankbaar voor!

Symbis, persoonlijk betrokken.

Onze voormalige panden op de Ohmweg

Ons huidige kantoor op de Van Hennaertweg 6 in Alblasserdam. Voel je welkom voor een kop koffie of thee.