Ga naar de inhoud

De Groot & Schagen – Full service Managed Service Provider

“We zijn heel tevreden, Symbis neemt onze IT écht uit handen”

Wim de Groot, Mede-eigenaar De Groot & Schagen

Je volledige IT uitbesteden, zodat je bedrijf gewoon door kan gaan. Dat ambieert De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf, wat door de samenwerking met Symbis zeker lukt. We spreken met Wim de Groot, mede-eigenaar van het familie aannemingsbedrijf, dat brede ervaring heeft op het gebied van bestratingen, grondwerk, rioleringen, groenvoorzieningen en sloopwerkzaamheden.

Totale IT-dienstverlening

Symbis begeleidt het aannemingsbedrijf al zo’n twintig jaar. “Doordat onze ICT-dienstverlener destijds stopte, kwamen wij op aanraden van onze toenmalige boekhouder bij Symbis uit”, vertelt de Groot. “In ons nieuwe kantoor zijn de werkplekken volledig nieuw ingericht en hebben de bureaus dubbele beeldschermen. Op diverse plekken hangen ook presentatieschermen. In de kantine worden daar nieuwsberichten op getoond, maar ook praktische informatie, zoals vrije dagen. In de meeting room wordt het presentatiescherm voornamelijk gebruikt voor het geven van toolboxen. Om inbraken te voorkomen, hangen buiten het kantoorpand camera’s met detectie.”

“Op de bouwplaats kunnen de uitvoerders via een device alle kabel- en leidinginformatie van het gebied zien om zo schades te kunnen voorkomen. Symbis heeft de instellingen zo ingericht dat alleen informatie van het betreffende project zichtbaar is voor de opdrachtgever.”

“Symbis verzorgt en ondersteunt de totale IT-diensterlening voor ons.”

Symbis staat altijd paraat

Over de samenwerking met Symbis is veel lof. “Wat er ook is; alles gaat in heel goed overleg. We hebben één vaste contactpersoon, dat werkt heel prettig. Hij zorgt er ook voor dat zijn collega’s overal van op de hoogte zijn. Ook opmerkingen en vragen kunnen worden gedeeld. Daar wordt direct op ingespeeld. Symbis staat altijd paraat als er iets is.”

Door de samenwerking met Symbis zijn merkbare verbeteringen in het dagelijks werk; er worden minder fouten gemaakt, het werk gaat sneller en er is minder ruis. Prettiger en efficiënter werken dus.

De Groot adviseert anderen zeker samen te werken met Symbis. “Wij zijn heel tevreden. De support werkt geweldig: je krijgt heel snel reactie en weet je dat ze voor je aan de slag gaan. Je hebt er geen omkijken naar. Dat hebben ze heel goed voor elkaar. Voor ons heel belangrijk, zodat wij kunnen doen wat we het liefste doen binnen ons bedrijf. Symbis ontzorgt echt.”

Persoonlijk advies?

Jan Smit en zijn team staan graag voor je klaar!